Dagens lunch
Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår
MÃ¥ndag 22 april |
||
---|---|---|
Pestobakad kummel med parmesanmajonnäs och italienskt potatismos |
136 kr
|
|
Lammhults syrliga isterband! Med picklade gulbetor, pepparrotskräm och stekt potatis |
136 kr
|
|
Blomkål- och kikärtscurry med naanbröd och basmatiris |
136 kr
|
|
Tisdag 23 april |
||
Krispbakad Nordsjösej med kapris/dijonmajo, gröna ärtor, citronklyfta. Potatispuré |
136 kr
|
|
Kalvfärsbiff med grönpepparsås och rostad potatis |
136 kr
|
|
Falafelpuck med baba ganoush och ajvarbulgur |
136 kr
|
|
Onsdag 24 april |
||
Tandoorikyckling med myntayoghurt, sesamstekta grönsaker och basmatiris |
136 kr
|
|
VÃ¥r klassiska fisk- och skaldjursgryta med aioli |
136 kr
|
|
Pasta med zucchini, kronärtskocka och svartrot i tomatsås. Nyriven Peccorino på toppen |
136 kr
|
|
Torsdag 25 april |
||
Havets Wallenbergare med blåmusselsås, gröna ärtor och krossad potatis |
136 kr
|
|
Buta shoga yaki- nattbakad karré från Dalsjöfors, wakame-rättika och ris |
136 kr
|
|
Risfritters med körvelkräm och rostad potatis |
136 kr
|
|
Fredag 26 april |
||
Stekt panerad flundra med remoulade, citron och dillad potatis |
136 kr
|
|
Pepparstekt kotlettrad från Dalsjöfors med rödvinssås och potatisgratäng |
136 kr
|
|
Chevre chaud- Honungsrostad getost med valnötter och bakade rödbetor |
136 kr
|
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.