Dagens lunch
Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår
Måndag 31 mars |
||
---|---|---|
Krämig Biff Stroganoff på svenskt ytterlår med champinjoner, creme fraiche saltgurka och ris |
142 kr
|
|
Piccata på flundra med grönkålspestokräm, citronklyfta och parmesanpotatis |
142 kr
|
|
Vegetarisk pasta Bolognese på gotlandslins och Formaggio duro |
142 kr
|
|
Tisdag 1 april |
||
Tapenadebakat kycklingbröst från Lönneberga, yoghurtsås och ajvarpotatis |
142 kr
|
|
Dillbakad kolja, ramslöksmajonnäs, picklad fänkål och krossad potatis |
142 kr
|
|
Falafelpuck, rödbetshummus och saffransbulgur |
142 kr
|
|
Onsdag 2 april |
||
Texas no bean chili på svensk högrev. Ostnachos, gräddfil och ris |
142 kr
|
|
Ugnsstekt norsk regnbåge, gräslöksmajonnäs, citronklyfta och brynt smörpotatis |
142 kr
|
|
Stekt ekologisk polenta med portabella, bakad långlök och soltorkad tomatkräm |
142 kr
|
|
Torsdag 3 april |
||
Pannbiff på rådjur från Småland, enbärsgräddsås, gröna bönor och persiljepotatis |
142 kr
|
|
Klassisk fisk- och skaldjursgryta med aioli |
142 kr
|
|
Svamplasagne med mozzarella och spenat |
142 kr
|
|
Fredag 4 april |
||
Schnitzel på kotlett från Dalsjöfors. Kaprissmör, några ärtor och stekt potatis |
142 kr
|
|
Havets Wallembergare, brynt smör, gröna bönor, citron och potatismos |
142 kr
|
|
Palak paneer med färsk gurkmeja. myntagurka och basmati. Går att få vegansk med tofu |
142 kr
|
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.