Dagens lunch

Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår

Måndag 31 mars

Krämig Biff Stroganoff på svenskt ytterlår med champinjoner, creme fraiche saltgurka och ris
142 kr
Piccata på flundra med grönkålspestokräm, citronklyfta och parmesanpotatis
142 kr
Vegetarisk pasta Bolognese på gotlandslins och Formaggio duro
142 kr

Tisdag 1 april

Tapenadebakat kycklingbröst från Lönneberga, yoghurtsås och ajvarpotatis
142 kr
Dillbakad kolja, ramslöksmajonnäs, picklad fänkål och krossad potatis
142 kr
Falafelpuck, rödbetshummus och saffransbulgur
142 kr

Onsdag 2 april

Texas no bean chili på svensk högrev. Ostnachos, gräddfil och ris
142 kr
Ugnsstekt norsk regnbåge, gräslöksmajonnäs, citronklyfta och brynt smörpotatis
142 kr
Stekt ekologisk polenta med portabella, bakad långlök och soltorkad tomatkräm
142 kr

Torsdag 3 april

Pannbiff på rådjur från Småland, enbärsgräddsås, gröna bönor och persiljepotatis
142 kr
Klassisk fisk- och skaldjursgryta med aioli
142 kr
Svamplasagne med mozzarella och spenat
142 kr

Fredag 4 april

Schnitzel på kotlett från Dalsjöfors. Kaprissmör, några ärtor och stekt potatis
142 kr
Havets Wallembergare, brynt smör, gröna bönor, citron och potatismos
142 kr
Palak paneer med färsk gurkmeja. myntagurka och basmati. Går att få vegansk med tofu
142 kr
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.

Öppettider

Restaurangen:
Vardagar 10:45 - 13:30
Café:
Vardagar 07:45 - 16:00
 
 
Röda dagar och vissa klämdagar har restaurangen stängt.