Dagens lunch
Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår
Måndag 3 november |
||
|---|---|---|
| Stekt kummel, dansk remoulade, citronklyfta och ångad potatis |
142 kr
|
|
| Coq au vin på kycklinglår från Lönneberga. Potatispuré |
142 kr
|
|
| Palak paneer med basmatiris och naanbröd |
142 kr
|
|
Tisdag 4 november |
||
| Färsk citronbakad kolja, stenbitsrom-majonnäs, dillslungad potatis |
142 kr
|
|
| Grekiska lammfärsjärpar med oliver och feta. Yoghurtsås och ajvarpotatis |
142 kr
|
|
| Pankopanerad blomkål, bang bang-sås och risnudlar |
142 kr
|
|
Onsdag 5 november |
||
| Örtbakad sejfilé, gräslöks-hollandaise, citronklyfta, gröna bönor och krossad potatis |
142 kr
|
|
| Kålmaja på nötfärs, rårörda tranbär och kokt potatis |
142 kr
|
|
| Risfritters med svamp, Peccorinokräm och spenat/ruccolasallad |
142 kr
|
|
Torsdag 6 november |
||
| Chipotleglacerat kycklingklubbfilé, smoky mayo, creamed corn och ugnsbakad sparrispotatis |
142 kr
|
|
| Piccata på flundra, soltorkad tomatkräm, citronklyfta, saffransris |
142 kr
|
|
| Vegetarisk tikka masala med smörbönor. Basmatiris och papadums |
142 kr
|
|
Fredag 7 november |
||
| Linguine med vitlöksstekta vannameiräkor |
142 kr
|
|
| Pepparstekt kotlettrad från Dalsjöfors, portvinssky, honungsmorötter och potatisgratäng |
142 kr
|
|
| Vegetarisk lasagne |
142 kr
|
|
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.