Dagens lunch
Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår
Måndag 23 juni |
||
---|---|---|
Piccata på flundra med soltorkad tomatkräm, citronklyfta, brytbönor och saffransris |
142 kr
|
|
Chorizo fylld med bostongurka och cheddar, rostad lök och potatismos |
142 kr
|
|
Thailändsk grönsakscurry med pak choi, koriander, kokosmjölk och jasminris |
142 kr
|
|
Tisdag 24 juni |
||
Bakad kolja, brynt sojasmör, fänkålssallad och potatispuré |
142 kr
|
|
Fetaostfyllt majskycklinglår, kalamataoliver, yoghurtsås och ajvarpotatis |
142 kr
|
|
Chili sin carne, smetana, feferoni |
142 kr
|
|
Onsdag 25 juni |
||
Fishcakes med srirachamajonnäs, kimchi-slaw, limeklyfta och ris |
142 kr
|
|
Pannbiff på svensk KRAV-nötfärs, ölkokt lök och krossad potatis |
142 kr
|
|
Polenta med stekt Portabella och Karl-Johanmajonnäs |
142 kr
|
|
Torsdag 26 juni |
||
Fisk- och skaldjursgryta med dillaioli |
142 kr
|
|
Stekt kycklingbröst från Lönneberga. Dijonnaise, lökstekt haricots verts och dragonpotatis |
142 kr
|
|
Spenatlasagne med mozzarella |
142 kr
|
|
Fredag 27 juni |
||
Rökt laxtartar med kapris rädisor, ägg och pepparrot. Citronkräm och färskpotatissallad |
142 kr
|
|
Stekt fläskschnitzel, kryddsmör, gröna ärtor och rostad potatis |
142 kr
|
|
Rödbetspuck med tryffelmajo och klyftpotatis |
142 kr
|
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.