Dagens lunch
Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår
Måndag 12 maj |
||
---|---|---|
Stekt panerad kummel, örtmajonnäs, citronklyfta och kokt potatis |
142 kr
|
|
Kycklinglårfilé från Lönneberga i röd curry, kokosmjölk, wokat grönt, thaibasilika å ris |
142 kr
|
|
Vegetarisk lasagne med grönkål, linser och buffelmozzarella |
142 kr
|
|
Tisdag 13 maj |
||
Pasta cellentani rustico med salsiccia och chorizo. Grana padano, basilika och ruccola |
142 kr
|
|
Dillbakad norsk torsk, sauce verte med rökt lax, citronklyfta och potatis |
142 kr
|
|
Sesam/misobakad zucchini, sojamajo och picklad kålrot |
142 kr
|
|
Onsdag 14 maj |
||
Texas no bean chili på högrev och karré och guijilla-chili. Gräddfil och ris |
142 kr
|
|
Mandelbakad sejfilé, skirat smör, citron, ärtor och potatismos |
142 kr
|
|
Blomkål/kikärtscurry med naanbröd och basmatiris |
142 kr
|
|
Torsdag 15 maj |
||
Ansjovis- och tomatbakad kolja, gräslökssås och potatisstomp |
142 kr
|
|
Stekt kycklingklubbfilé, dijonnaise, gröna bönor och timjanpotatis |
142 kr
|
|
Tortellini ricotta/spenat med confiterad King oyster, svampkräm och flagad Formaggio duro |
142 kr
|
|
Fredag 16 maj |
||
Stekt regnbåge, kräftsås, krasse och potatis/palsternackapuré |
142 kr
|
|
Pannbiff på rådjur från Småland, enbärsgräddsås. pressgurka och persiljepotatis |
142 kr
|
|
Broccolifritter, rödbetstzatziki, kalamataoliver och klyftpotatis |
142 kr
|
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.