Dagens lunch

Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår

Måndag 3 november

Stekt kummel, dansk remoulade, citronklyfta och ångad potatis
142 kr
Coq au vin på kycklinglår från Lönneberga. Potatispuré
142 kr
Palak paneer med basmatiris och naanbröd
142 kr

Tisdag 4 november

Färsk citronbakad kolja, stenbitsrom-majonnäs, dillslungad potatis
142 kr
Grekiska lammfärsjärpar med oliver och feta. Yoghurtsås och ajvarpotatis
142 kr
Pankopanerad blomkål, bang bang-sås och risnudlar
142 kr

Onsdag 5 november

Örtbakad sejfilé, gräslöks-hollandaise, citronklyfta, gröna bönor och krossad potatis
142 kr
Kålmaja på nötfärs, rårörda tranbär och kokt potatis
142 kr
Risfritters med svamp, Peccorinokräm och spenat/ruccolasallad
142 kr

Torsdag 6 november

Chipotleglacerat kycklingklubbfilé, smoky mayo, creamed corn och ugnsbakad sparrispotatis
142 kr
Piccata på flundra, soltorkad tomatkräm, citronklyfta, saffransris
142 kr
Vegetarisk tikka masala med smörbönor. Basmatiris och papadums
142 kr

Fredag 7 november

Linguine med vitlöksstekta vannameiräkor
142 kr
Pepparstekt kotlettrad från Dalsjöfors, portvinssky, honungsmorötter och potatisgratäng
142 kr
Vegetarisk lasagne
142 kr
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.

Öppettider

Restaurangen:
Vardagar 10:45 - 13:30
Café:
Vardagar 07:45 - 16:00
 
 
Röda dagar och vissa klämdagar har restaurangen stängt.