Dagens lunch
Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår
Måndag 17 november |
||
|---|---|---|
| Mandelbakad norsk sejfilé, brynt smör, ärtor, citron och potatismos |
142 kr
|
|
| Stekt kycklingbröst, gräddig ädelostsås, gröna bönor och stekt potatis |
142 kr
|
|
| Cheddargratinerad enchiladas fylld med bönor och majs |
142 kr
|
|
Tisdag 18 november |
||
| Pannbiff av dovhjort, enbärsgräddsås, röd vinbärsgelé och citrontimjanspotatis |
142 kr
|
|
| Ugnsbakad norsk kolja, hummersås, några räkor och potatisstomp med Allerum präst |
142 kr
|
|
| Grön thaicurry med ingefärastekt shiitake, choi sum och kokosgrädde |
142 kr
|
|
Onsdag 19 november |
||
| Nattbakad chipotle-karré från Dalsjöfors, jalapenomajo, rostad sparrispotatis |
142 kr
|
|
| Stekt kummel, sauce verte, citronklyfta, gröna bönor och ångad potatis |
142 kr
|
|
| Rostade rödbetor med ekfatslagrad feta, kalamata, krämiga linser och ångade råkorn |
142 kr
|
|
Torsdag 20 november |
||
| Ärtsoppa med eller utan fläsk alt Kantarellsoppa. Nygräddade pannkakor, sylt och grädde |
142 kr
|
|
| Mustig gulaschgryta på högrev med saltgurka, buljongkokta rotfrukter/potatis å en klick gräddfil |
142 kr
|
|
Fredag 21 november |
||
| Barbados Jerk chicken med rostad paprika/chilisås och ugnspotatis |
142 kr
|
|
| Ugnsbakad lax, dillmajonnäs, crudité, citronklyfta och kokt potatis |
142 kr
|
|
| Broccolipuck, rödbetshummus och klyftpotatis (vegan) |
142 kr
|
|
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.