Dagens lunch

Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår

Måndag 17 november

Mandelbakad norsk sejfilé, brynt smör, ärtor, citron och potatismos
142 kr
Stekt kycklingbröst, gräddig ädelostsås, gröna bönor och stekt potatis
142 kr
Cheddargratinerad enchiladas fylld med bönor och majs
142 kr

Tisdag 18 november

Pannbiff av dovhjort, enbärsgräddsås, röd vinbärsgelé och citrontimjanspotatis
142 kr
Ugnsbakad norsk kolja, hummersås, några räkor och potatisstomp med Allerum präst
142 kr
Grön thaicurry med ingefärastekt shiitake, choi sum och kokosgrädde
142 kr

Onsdag 19 november

Nattbakad chipotle-karré från Dalsjöfors, jalapenomajo, rostad sparrispotatis
142 kr
Stekt kummel, sauce verte, citronklyfta, gröna bönor och ångad potatis
142 kr
Rostade rödbetor med ekfatslagrad feta, kalamata, krämiga linser och ångade råkorn
142 kr

Torsdag 20 november

Ärtsoppa med eller utan fläsk alt Kantarellsoppa. Nygräddade pannkakor, sylt och grädde
142 kr
Mustig gulaschgryta på högrev med saltgurka, buljongkokta rotfrukter/potatis å en klick gräddfil
142 kr

Fredag 21 november

Barbados Jerk chicken med rostad paprika/chilisås och ugnspotatis
142 kr
Ugnsbakad lax, dillmajonnäs, crudité, citronklyfta och kokt potatis
142 kr
Broccolipuck, rödbetshummus och klyftpotatis (vegan)
142 kr
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.

Öppettider

Restaurangen:
Vardagar 10:45 - 13:30
Café:
Vardagar 07:45 - 16:00
 
 
Röda dagar och vissa klämdagar har restaurangen stängt.