Dagens lunch
Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår
Måndag 9 juni |
||
---|---|---|
Stekt brödad kummel, italiensk remoulade, citronklyfta och ångad färskpotatis |
142 kr
|
|
Kryddiga oxjärpar på svensk KRAV-färs. fermenterad vitlöksmajo, färska brytbönor och ajvarpot |
142 kr
|
|
Blomkål/kikärtscurry, rotibröd och kardemummaris |
142 kr
|
|
Tisdag 10 juni |
||
Pad kra pao på kycklingfärs med vårlök, chili, ostronsås, thaibasilika och jasminris |
142 kr
|
|
Fänkålsbakad sej, Karl-Johanmajonnäs, lökstekta champinjoner och brynt smör-plugg |
142 kr
|
|
Zucchinifritters med rökt tofu, ramslöksmajo och rostad potatis |
142 kr
|
|
Onsdag 11 juni |
||
Rökt laxtartar med kapris, pepparrotskräm och färskpotatissallad |
142 kr
|
|
Helstekt kotlettracks från Grevbäcken, chimichurri och rostad potatis |
142 kr
|
|
Rostade rödbetor med fetaost, körvelkräm och råhavre |
142 kr
|
|
Torsdag 12 juni |
||
Coq au vin på vårat vis |
142 kr
|
|
Krispbakad mandelsej, brynt smör, gröna ärtor, citron och potatismos |
142 kr
|
|
Yakiniku på aubergine med gouchjangmajo, böngroddar och japanskt ris |
142 kr
|
|
Fredag 13 juni |
||
Rödvinsbräserad oxkind potatispuré |
142 kr
|
|
Stekt norsk regnbågslax med romsås, citronklyfta, gröna bönor och ångad svensk färskpotatis |
142 kr
|
|
Vegetariska vårrullar, sweet chilidipp och ris |
142 kr
|
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.