Dagens lunch
Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår
Måndag 8 december |
||
|---|---|---|
| Krämig Biff Stroganoff på svenskt KRAV-kött, klyftad saltgurka och ris |
142 kr
|
|
| Stekt panerad kummel, äpple/kapris/gräslöksmajo och kokt potatis |
142 kr
|
|
| Bakad butternutpumpa, krämig grönkål, rostade valnötter, våtarv och ångat ekologiskt korn |
142 kr
|
|
Tisdag 9 december |
||
| Vitvinspocherad norsk sej, brynt Hollandaise, citronslungade edamamebönor och ugnsbakad Amandine |
142 kr
|
|
| Honungsstekt majskyckling, sötpotatishummus, savoykål och rostade rotfrukter |
142 kr
|
|
| Paneer butter masala med koriander, chapati och basmati |
142 kr
|
|
Onsdag 10 december |
||
| Piccata på flundra med pestokräm, citronklyfta och saffransris |
142 kr
|
|
| Skomakarlåda på nattstekt fläskkarré. (bacon, purjo, rödvinssås, potatismos) |
142 kr
|
|
| Cheddargratinerad enchilada fylld med majs och bönor. |
142 kr
|
|
Torsdag 11 december |
||
| Ärtsoppa eller créme ninon. Nygräddade pannkakor, sylt och grädde |
142 kr
|
|
| Köttbullar av svensk nötfärs, gräddsås, lingon, picklad gurka och potatismos |
142 kr
|
|
Fredag 12 december |
||
| Svensk kalkon med grönkålspesto, skysås och potatisgratäng med Kvibille ädelost |
142 kr
|
|
| Bakad norsk kolja, saffransgräddsås, agavebakad rödkål och ångad potatis |
142 kr
|
|
| Kikärtspuck med rödbetshummus med kanel och russin |
142 kr
|
|
BV = Bondens val. Vårt lunchalternativ för en hållbar framtid. Råvarorna väljs ut med omsorg och tanke om vår miljö.